flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про добір на вакантну посаду секретаря судового засідання Пустомитівського районного суду Львівської області шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину

16 червня 2020, 15:18

ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н А К А З

 

16 червня 2020 року                                                                                                                              № 69/К

м. Пустомити

 

Про необхідність призначення на вакантну

посаду секретаря судового засідання

Пустомитівського районного суду Львівської області

 

   Відповідно до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року №290, з метою безперебійного здійснення судочинства Пустомитівським районним судом Львівської області, враховуючи службову записку заступника керівника апарату Лисяка А. А. щодо внесення пропозиції про необхідність оголошення добору для призначення на вакантну посаду секретаря судового засідання шляхом укладення контракту на період дії карантину,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити добір з призначення на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» апарату Пустомитівського районного суду Львівської області – секретаря судового засідання, на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсу.
  2. Визначити старшого секретаря суду Пустомитівського районного суду Львівської області Орехову Ірину Вікторівну уповноваженою особою для проведення співбесіди із кандидатами для призначення на вакантну посаду секретаря судового засідання шляхом укладення контракту на період дії карантину в установленому порядку.
  3. Заступнику керівника апарату Лисяку А. А. розмістити інформацію про прийняте рішення та оголошення про добір на вакантну посаду секретаря судового засідання Пустомитівського районного суду Львівської області для призначення переможця шляхом укладення контракту на період дії карантину на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та на веб-сайті суду.
  4. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

Керівник апарату                                /підпис/                                      Пундор Б. Г.

 

ДОДАТОК

до наказу Пустомитівського районного суду

Львівської області від 16.06.2020 №69/К

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на вакантну посаду секретаря судового засідання Пустомитівського районного суду Львівської області шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину

Загальні умови

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Секретар судового засідання Пустомитівського районного суду Львівської області, категорія «В»

Посадові обов’язки

1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформляє заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

2. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

3. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

4. Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

5. Здійснює контроль за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді, контролює своєчасність повідомлення про час та місце проведення судових засідань осіб, які беруть участь у справі.

6. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

7. Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

8. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.

9. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

10. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

11. Оформляє матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

12. Виконує розпорядження головуючого щодо порушників в судовому засіданні.

13. Веде контроль за своєчасною доставкою в суд конвойною службою осіб, які перебувають під вартою.

14. За дорученням голови суду або судді, головуючого у справі, здійснює ознайомлення учасників процесу з матеріалами судових справ.

15. Виконує інші доручення судді, керівника апарату, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4250 грн.

Надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови КМУ від 18.01.2017 № 15, зі змінами;

Надбавки та доплати відповідно до ст. 52 Закону України «Про державну службу».

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

На період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Інформація приймається з 16 червня 2020 року до 18 години 22 червня 2020 року включно.

Адресат: Пустомитівський районний суд Львівської області

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (із змінами)

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Заступник керівника апарату Пустомитівського районного суду Львівської області

Лисяк Андрій Андрійович

Тел. (03230) 4-11-59

Еmail: inbox@pu.lv.court.gov.ua

Кваліфікаційні Вимоги

Освіта

Вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Володіння іноземною мовою

Не потребує

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

Концептуальне та інноваційне мислення

здатність сприймати інформацію та мислити концептуально

Досягнення результатів

здатність до чіткого бачення результату діяльності

Комунікація та взаємодія

вміння слухати та сприймати думки;

орієнтація на командний результат

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства

Знання Конституції України, Закону України «Про державну службу», Закону України «Про запобігання корупції»

Знання спеціального законодавства,що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції

Знання Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про інформацію», Цивільного процесуального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Положення про автоматизовану систему документообігу суду, Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України