flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ШУКАЄМО КАДРИ!!!

22 січня 2021, 11:20

  

   Пустомитівський районний суд Львівської області запрошує пройти співбесіду для бажаючих працювати у майбутньому на посаді головного спеціаліста (з інформаційних технологій), секретаря судового засідання та оператора комп'ютерного набору!

   Головний спеціаліст (з інформаційних технологій) в межах наданих технічних можливостей організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій.

   Вимоги до посади головного спеціаліста (з інформаційних технологій): громадянство України,  наявність вищої освіти відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра.

   Секретар судового засідання - посадова особа суду, учасник судового процесу, наділений процесуальними правами та обов'язками. Секретар судового засідання є державним службовцем.

   Вимоги до посади секретаря судового засідання: громадянство України,  наявність вищої освіти за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою.

  Оператор комп'ютерного набору є службовцем апарату Пустомитівського районного суду Львівської області.

  Вимоги до посади оператора комп'ютерного набору: повна загальна середня освіта, без вимог до стажу роботи.

За більш детальною інформацією можете звертатись за телефоном 03-230-4-11-59 – керівник апарату Богдан Григорович Пундор або безпосередньо з’явившись  в суд.