flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пустомитівський районний суд Львівської області долучився до Всеукраїнської акції "Урок справедливості"

22 грудня 2021, 11:25
     21 грудня 2021 року заступником керівника апарату Пустомитівського районного суду Львівської області Андрієм Лисяком вперше проведено "Урок справедливості" для учнів 4-Б класу Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа.
     Діти переглянули мультфільми «Кінь проти Хом’яка», "Слон проти Жирафи» та «Їжак проти Рака» і мали змогу відчути себе справжніми суддями - жваво обговорювали суперечки, відстоювали позиції героїв та намагались справедливо вирішити спір між звірятами. Врешті дійшли висновку, що всі суперечки слід вирішувати справедливо і мирно.
     Малюки також з великим захватом послухали розповідь про професію судді, побачили суддівську мантію і навіть її приміряли.
     На згадку про участь учні отримали наліпки членів Клубу «Справедливці», книгу, диплом та колективне фото.
   Урок справедливості - це цікаво і весело проведений час з користю, він допомагає сформувати повагу в молодого покоління до суду, підвищує рівень правової культури.
  Висловлюємо подяку за ініціативу з організації та підтримки Всеукраїнської акції для школярів Асоціація розвитку суддівського самоврядування України, Клуб "Справедливці" та Програмі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».
     Дякуємо дирекції ліцею та класному керівнику за сприяння у проведенні заходу, а школярам за активну участь!
     А справедливість триває!!!