flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справедливість триває!!!

23 березня 2023, 14:48

     Справедливість триває!!!

    На запрошення дирекції заступник керівника апарату Пустомитівського районного суду Львівської області Андрій Лисяк 23 березня 2023 року здійснив візит до Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа.

     Після відбою повітряної тривоги «Урок справедливості» пройшли два класи ліцею – 4-А та 4-Б.

    Під час заходу діти переглянули мультфільми «Кінь проти Хом’яка», "Слон проти Жирафи» та «Їжак проти Рака» і мали змогу відчути себе справжніми суддями - енергійно обговорювали суперечки, відстоювали різні позиції героїв та намагались справедливо вирішити спір між звірятами. Врешті дійшли висновку, що всі суперечки слід вирішувати справедливо і мирно.

    Малюки також із захопленням слухали розповідь про професію судді, побачили суддівську мантію і навіть її приміряли, а на згадку отримали наліпки членів Клубу «Справедливці», книгу, диплом та колективне фото.

  Висловлюємо щиру подяку за ініціативу з організації та підтримки Всеукраїнської акції для школярів Асоціації розвитку суддівського самоврядування України, Клубу "Справедливці" та Програмі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

    Дякуємо дирекції ліцею та класним керівникам за запрошення і сприяння, а школярам за активну участь!