flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організацію проведення перевірки відомостей щодо наявності підстав для застосування до суддів Пустомитівського районного суду Львівської області заборон передбачених Законом України «Про очищення влади»

16 грудня 2014, 16:40

ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н  А  К  А  З

16 грудня  2014 р.                                                            № 95

                                                                                                   м. Пустомити

 

 

Про організацію проведення

перевірки відомостей щодо наявності

підстав для застосування до суддів

Пустомитівського районного суду

Львівської області заборон,

передбачених Законом України

«Про очищення влади»

 

З метою виконання вимог Закону України «Про очищення влади», відповідно до статті 29 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами 3, 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 та Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 125-р,  наказую:   

1. Встановити дату початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами 3, 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади» щодо суддів Пустомитівського районного суду Львівської області   -     17 грудня 2014 року.

2. Відповідальним за проведення перевірки визначити відповідальну за ведення обліку кадрів і кадрового діловодства в Пустомитівському районному суді Львівської області – заступника керівника апарату суду  Курчицьку Ольгу Степанівну.

3. Відповідальній за проведення перевірки Курчицькій О. С.:

1) у день видання цього наказу довести його до відома суддів Пустомитівського районного суду Львівської області;

2) організувати прийняття від суддів  Пустомитівського районного суду Львівської області власноручно написаних заяв про застосування чи незастосування до них заборон, визначених частинами 3, 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади» та згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них ( згідно з додатком 1 чи додатком 2 );

3) належно завірити копії декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру суддів  Пустомитівського районного суду Львівської області за 2013 рік, наявні в матеріалах особових справ, для подальшого надсилання їх з метою перевірки до органів, що проводять перевірку достовірності відомостей щодо застосування чи незастосування до них заборон, визначених частинами 3, 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади», а також для оприлюднення їх на офіційному веб-сайті суду.

4) 26 грудня 2014 року подати голові Пустомитівського районного суду Львівської області інформацію щодо  подання  відповідних заяв суддями Пустомитівського районного суду Львівської області.

4. Суддям Пустомитівського районного суду Львівської області в десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати відповідальній особі власноручно написану заяву про те, що до них застосовуються чи не застосовуються заборони, визначені частинами 3, 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади» та згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них.

5. Головному спеціалісту з інформаційних технологій суду розмістити даний наказ на офіційному веб-сайті суду у день його видання, а також забезпечити розміщення на ньому інформації про проходження перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» суддями  Пустомитівського районного суду Львівської області.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

Голова суду                                                                         В. Є. Мусієвський