flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-центром судової влади України проведено виробничу нараду з прес-секретарями та особами, які виконують їх обов’язки, апеляційних і місцевих судів загальної юрисдикції м. Львова та Львівської області

14 липня 2015, 11:18

13 липня 2015 року Прес-центром судової влади України проведено виробничу нараду з головними спеціалістами із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації (прес-секретарями) та особами, які виконують їх обов’язки, апеляційних і місцевих судів загальної юрисдикції м. Львова та Львівської області з питань організації діяльності прес-служби в судах.

Нараду провели в режимі відеоконференцзв’язку в. о. керівника Прес-центру судової влади України Ольга Какауліна та головний спеціаліст Прес-центру судової влади України Наталія Оленченко.

В нараді взяв участь заступник керівника апарату Пустомитівського районного суду Львівської області Андрій Лисяк, на якого наказом голови суду покладено виконання обов’язків головного спеціаліста із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації (прес-секретаря).

Під час наради Ольга Какауліна зазначила, що одним із основних завдань, покладених на Прес-центр судової влади України, є надання допомоги та підтримки прес-секретарям, та особам, що виконують їх обов’язки, у належному виконанні поставлених перед ними завдань із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю.

Також, учасникам наради наголошено на можливості перегляду відеотрансляцій засідань Ради суддів України на веб-порталі судової влади України та необхідності завчасно інформувати Прес-центр судової влади України про події, які проводитимуться у суді, а також про повідомлення, які надходять на адресу суду від засобів масової інформації та громадськості щодо діяльності суду.