flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України відбулось навчання для прес-секретарів апеляційних та місцевих судів загальної юрисдикції м. Львова та Львівської області та осіб, які виконують їх обов’язки

27 серпня 2015, 10:45

Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України підтримано ініціативу Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області щодо проведення поглиблених семінарів для головних спеціалістів із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації (прес-секретарів) апеляційних та місцевих судів загальної юрисдикції м. Львова та Львівської області та осіб, які виконують їх обов’язки.

Саме прес-секретарі відіграють ключову роль в налагодженні комунікації судів із представниками засобів масової інформації, формуванні іміджу та авторитету суду. Від них залежить бачення та сприйняття судів громадськістю.

Темою семінару було обрано «Комунікаційний менеджмент в судах».

В якості викладачів запрошено прес-секретаря Львівського апеляційного адміністративного суду Ольгу Давид, експерта з питань комунікації, керівника прес-служби ПАТ «Кредобанк» Віктора Гальчинського та ведучого спеціаліста по соціальній роботі Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи» Олену Кальбус.

      Участь у навчанні прийняв керівник апарату Пустомитівського районного суду Львівської області Сидорак В.В.